فیبوناچی پروجکشن چیست؟
فیبوناچی پروجکشن برای پیدا کردن نقاط بازگشتی بیش از ۱۰۰ درصد استفاده می شود.از این روش برای تارگتهای انتهای روندهای اصلی بکار برده می شود.
تحلیلگران تکنیکال به کمک این روش برای شناسایی سطوح استراتژیک قیمتی برای معاملات، توقف زیان و یا قیمت هدف استفاده میکنند.
برای ترسیم پیشبینیهای فیبوناچی، ما باید روند اصلی بازار را درک کنیم. ما از سه نقطه قیمت برای ترسیم پیشبینیهای فیبوناچی استفاده خواهیم کرد.
ابزار فیبوناچی projection، هم برای بدست آوردن اهداف قیمت و هم برای یافتن نقاط ورود به کار می رود. همچنین این ابزار برای یافتن حرکات متقارن بسیار کاربردی است.
این ابزار بصورت سه نقطه ای می باشد. برای رسم فیبوناچی های ریتریسمنت و اکستنشن از دو نقطه استفاده میشد ولی برای رسم فیبوناچی پروجکشن از سه نقطه برای ترسیم استفاده میکنیم.
چند نکته:
- ترکیب فیبوناچی اکستنشن و پروجکشن نتایج خوبی به همراه خواهد داشت.
- از این ابزار برای شناسایی تارگت و پایان حرکت روند اصلی استفاده می شود.
مراحل رسم فیبوناچی پروجکشن :
- یک روند را پیدا می کنیم.
- نقاط حداکثر و حداقل را مشخص می کنیم.
- با استفاده از ابزار فیبوناچی که در نرمافزارهای تحلیل تکنیکال وجود دارد نقاط بالا و پایین را به هم وصل می کنیم(در روند صعودی برای رسم فیبوناچی پروجکشن می بایست نقطه کف به نقطه سقف و در روند نزولی نقطه سقف به نقطه کف وصل میشود).
- سپس نقطه سوم را که میزان تصحیح قیمت از روند حرکت قبلی می باشد را انتخاب می کنیم.
با انجام مراحل فوق سطوحی که از قبل برای فیبوناچی Projection تعریف شدهاند در بین ناحیه بالایی و پایینی روند قرار میگیرند.
فیبوناچی projection شامل سطوح۶۱٫۸، ۱۰۰، ۱۶۱٫۸ و ۲۶۱٫۸ می باشد که البته سطح ۱۰۰% به دلیل اینکه برای حرکات متقارن استفاده می شود اهمیت بیشتری دارد. اما بعضا دیده می شود که قیمت به سطح ۱۶۱٫۸ نیز واکنش های خوبی نشان می دهد.
عالی و کاربردی .ممنون از سایت شما
با سلام و احترام
تمنا میکنم.امید که نقش موثری در روند معاملاتی شما داشته باشیم.
سلام.وقت بخیر
انتخاب روند به چه صورت هست؟یعنی باید اخرین روند چک شود یا هرچی روند قدیمی تر انتخاب شود بهتر هست؟
در بکاربردن دو فیبوی اصلاحی و سه نقطه همزمان، هردو باید در یک روند بکاربرده بشن؟
با سلام و احترام
برای به دست آوردن محدوده های prz می بایست تمامی فیبوهای مورد استفاده در یک روند مورد استفاده قرار گیرند.
پیشنهاد می کنیم برای به دست آوردن محدودهای برگشتی حتما از تایم فریم های ماهانه به پایین تحلیل شوند.
یعنی از تایم فریم های ماهانه به هفتگی،روزانه و ساعتی تحلیل شود.
سلام. در فیبوناچی پروجکشن باید سه نقطه داشته باشیم. مثلا یک روند صعودی رو در نظر بگیرم. از ابتدا و انتهای روند میشه دو نقطه. نقطه سوم چطور پیدا کنیم؟ بنظرم فیبوناچی پروجکشن به تنهایی کاربردی نداره …
ما یک استاد دانشگاه داریم دکتر همتی ۲۴ ساعته تلفنی سوالات همه رو جواب میده زنگی بهش بزن عالی واست رایگان توضیح میدهد با اسکای روم عجب انسان خوبیه ۰۹۱۸۱۳۱۴۶۷۹ سلام منو بهش برسونید بگوید انجمنی
خوب بود مثل اینستاگرام دکتر همتی اونهم عالی گفته خدایش من هیچوقت یاد نگرفتم تا وقتی رفتم کانال ایشان در @amozshbourse