نقش استراتژی معاملاتی بازار بورس در تعیین تعداد دفعات انجام معامله در روز

ممکن است به عنوان یک معامله‌گر روزانه مبتدی، از تعداد معاملاتی که قرار است در طی روز انجام دهید، مطمئن نباشید. همواره نگرانی در مورد بیش از حد یا کمتر از حد معامله کردن وجود دارد. این می‌تواند یک موضوع جالبی باشد که باید چه تعداد معامله در طول روز انجام دهم؟ پاسخ این سؤال ساده است و آن اینکه دقیقاً به اندازه‌ای معامله کنید که استراتژی معاملاتی بازار بورس اثبات شده‌تان به شما می‌گوید.

هر چند، اگر فکرتان در رابطه با بیش از حد یا کمتر از حد معامله کردن مشغول است، می‌تواند نشانگر عدم پیروی از استراتژی اثبات شده‌ای باشد. قبل از تصمیم‌گیری در مورد میزان معامله‌ای که می‌خواهید انجام دهید، باید به تدوین یک استراتژی بپردازید که به شما در جهت تعیین میزان فعالیت‌تان کمک کند.

استراتژی معاملاتی بازار بورس

ارائه نکات کلیدی درباره استراتژی معاملات روزانه

در صورتی که شما یک معامله‌گر روزانه حرفه‌ای در بورس هستید، هدفتان اجتناب از خرید بیش از اندازه یا کمتر از حد ممکن است، اما اگر تازه کار هستید، ممکن است هنوز استراتژی معاملاتی بازار بورس مناسب در این زمینه را نداشته باشید.در صورت انجام معاملات خارج از یک استراتژی تست شده، احتمال کمی وجود دارد که عملکرد خوبی داشته باشید.

اگر هنوز موفق به توسعه، تست و تمرین استراتژی معاملاتی بازار بورس روزانه خود نشده‌اید، بر توسعه آن متناسب با شخصیت و شیوه زندگی خود تمرکز کنید.

حتما بخوانید: ۵ کلید موفقیت در بازار بورس 

تعیین فرکانس معاملات

یک استراتژی معاملاتی بازار بورس کاملاً مشخص، به شما می‌گوید که دقیقاً چه موقع وارد معاملات شوید و تحت چه شرایطی و چه زمانی برای سود یا زیان از آن خارج شوید. با توجه به اینکه معامله‌گران روزانه با استراتژی‌های معاملاتی خود دست به انجام معامله می‌زنند، از این رو تعداد و فرکانس معاملات روزانه آن‌ها متفاوت خواهد بود.

برای مثال، یک استراتژی معاملاتی بازار بورس مبتنی بر روند (trend-following) می‌تواند به معاملات زیاد در روزی که سهم مورد معامله روند رو به رشدی دارد، ختم شود. روزی که قیمت سهام رنج محدودی دارد یا به سختی در حال حرکت است، یک استراتژی مبتنی بر روند، سیگنال‌های معاملاتی کمی ایجاد می‌کند یا بدون سیگنال است. استراتژی شما بایستی عملکردی مشابه فیلتر جهت تعیین تعداد دفعات انجام معامله داشته باشد.

حداکثر تعداد معاملات روزانه

این استراتژی معاملاتی بازار بورس شما است که تعیین می‌کند که چند بار در روز معامله کنید. بیش از حد معامله کردن اغلب به علت کسالت و خستگی یا عدم رعایت نظم و انضباط رخ می‌دهد. با توجه به اینکه این معاملات خارج از یک استراتژی تست شده انجام می‌شود، احتمال اینکه عملکرد خوبی داشته باشد کم است. آن‌ها سبب کاهش میزان سودآوری و افزایش هزینه‌های غیر ضروری کارمزد می‌شوند.

هرچند هزینه‌های مربوط به کارمزد اغلب به عنوان یک مانع برای معامله‌گران روزانه تلقی می‌شود، اما وجود آن‌ها به دلیل این است که معامله‌گران بیش از حد دست به معامله می‌زنند یا از روش معاملاتی خوبی بهره نمی‌گیرند. با بکارگیری یک استراتژی معاملاتی بازار بورس منظم، کارمزد‌ها معمولاً یک عامل نگران‌کننده اصلی به حساب نمی‌آیند.

  حتما بخوانید :روانشناسی بازار بورس

حداقل تعداد معاملات روزانه

در این حالت نیز بر اساس آنچه که استراتژی شما حکم می‌کند، دست به انجام معامله بزنید. وقتی که معامله‌گران کمتر از حد ممکن معامله می‌کنند، معمولاً سیگنال‌های ساخته شده توسط استراتژی‌های خود را نادیده می‌گیرند. این مسأله اغلب به دلیل ترس از دست دادن یا ضرر کردن یا عدم آمادگی جهت معامله اتفاق می‌افتد. هرچند، ممکن است در برخی از مواقع این استراتژی از لحاظ تئوری خوب به نظر برسد، اما در واقعیت عملکرد چندان خوبی نداشته و از این رو، اجرای آن بسیار سخت و دشوار است.

باور اشتباه برخی از معامله‌گران این است که انجام معامله با ارزش، به مراتب بهتر از خرید و معامله بیش از حد است. این فرض، یک فرض نادرست است. در صورت داشتن استراتژی که در بسیاری از معاملات موفق عمل می‌کند، در واقع با رد کردن معاملات، شانس موفقیت خود را کاهش می‌دهید.

فرض کنید شما دارای یک استراتژی خرید و فروشی هستید که در ۵۵ درصد مواقع برنده بوده و موفق عمل می‌کند. در آن صورت با کنار گذاشتن یک معامله، احتمال اینکه از یک معامله برنده دست بکشید، تا اینکه اقدام به صرفنظر کردن از یک معامله بازنده نمایید، بیشتر است. همواره عملکرد خود را مورد ارزیابی قرار دهید، مطمئن شوید که از یک استراتژی برنده و موفق پیروی می‌کنید و سپس دست به انجام معاملاتی بزنید که استراتژی‌تان برایتان تعیین می‌کند.

به توسعه استراتژی معاملاتی خود بپردازید

اگر هنوز موفق به توسعه، تست و تمرین استراتژی معاملاتی بازار بورس روزانه خود نشده‌اید، بر توسعه آن متناسب با شخصیت و شیوه زندگی خود تمرکز کنید. برای مثال، استراتژی‌های معاملات روزانه را می‌توان تنها در ساعت باز شدن بازار تدوین نمود. معمولاً، شما در آن ساعت یک تا پنج معامله انجام می‌دهید و روز معاملاتی شما بسیار کوتاه است.

بهترین استراتژی معاملات در بورس با فیلتر و اندیکاتور …..دانلود کنید: سیگنال خرید

در صورتی که قصد دارید تمام روز را معامله کنید، اقدام به طراحی استراتژی‌هایی که با شرایط مختلف بازار سازگار باشد، نمایید. شما در طول روز با وضعیت‌های متغیری روبرو خواهید شد، چرا که سهام مختلف کم و بیش بی‌ثبات می‌شوند، روند یا محدوده دارایی‌های مختلف افزایش یافته و حجم آن افزایش یا کاهش می‌یابد.

کلام آخر:

هنگام تدوین یک استراتژی، تست و آزمایش آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. مطمئن شوید که استراتژی‌تان در گذشته سودآور بوده است، سپس اقدام به تمرین با داده‌های زمان واقعی نموده تا از پیاده‌سازی صحیح آن مطمئن شوید. در صورت سودآور بودن، این استراتژی معاملاتی بازار بورس دقیقاً به شما خواهد گفت که چه تعداد معامله باید انجام دهید. نه کمتر، نه بیشتر بلکه به اندازه معامله کنید، چرا که هر دوی آن‌ها می‌تواند مشکلاتی را برای شما در پی داشته باشد. تا وقتی که استراتژی‌ای ندارید تا به شما بگوید چه وقتی دست به معامله بزنید، هرگز معامله کردن را آغاز نکنید.

5 1 رای
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
فهرست